Loading...

Bike geometry fitting

Om uw unieke fietspositie te bepalen wordt gebruik gemaakt van het Body Geometry systeem. Body Geometry is het enige, complete systeem van fietspositionering dat ergonomisch is ontworpen en wetenschappelijk is getest om de kracht, het uithoudingsvermogen en het comfort van de fietser te verbeteren.

Intake

Om beter te begrijpen hoe U rijdt, start iedere BG FIT met een uitgebreid intake gesprek. Hierbij worden de medische voorgeschiedenis, huidige fysieke klachten op de fiets en de doelstellingen besproken.

Fysieke screening

Tijdens de fysieke screening wordt een uitgebreid klinisch onderzoek uitgevoerd van de fietser. Hierbij wordt aandachtig gekeken naar de mobiliteit en lenigheid van het lichaam. Verder wordt via een drukmeting de correcte zadelbreedte bepaald en worden de juiste inlegzolen geadviseerd. Eveneens wordt de Core Stability gemeten d.m.v. enkele oefeningen.

FIT

Vanuit voor -en zijaanzicht wordt je huidige fietspositie geanalyseerd terwijl je fietst. Rekening houdend met de resultaten van je fysieke screening, wordt jouw unieke fietspositie bepaald. Uiteindelijk zullen zadelselectie en -positie, schoenen, inlegzolen, schoenplaatjes en stuurpositie perfect afgestemd zijn op jouw lichaam.

Deze Bike Geometry Fitting gebeurt in samenwerking met Fietsen Schenk (www.fietsenschenk.be).

Voor meer informatie kan U steeds telefonisch contact met ons opnemen.

Bike geometry fitting
Bike geometry fitting
Bike geometry fitting
Bike geometry fitting